dvklogo
Poging om in het Guinness Book of Record te komen.

Omdat de "open knobbelavond" van 1987 niet door ging, werd dit voorjaar het idee geopperd om ons in te schrijven voor een poging om in het Guinness book of Record te komen. De ideeën hierover kregen in de loop van de avond  al behoorlijk de vrije loop. Zo zat men al te denken aan een dag of 4 á 5 te moeten knobbelen. Daarom zouden tijdens deze dagen ook therapeuten aanwezig moeten zijn om de spieren soepel te houden.

Een groot nadeel was eigenlijk wel dat er weinig tot geen bier gedronken kon worden om de poging succesvol af te sluiten. Dat kun je toch niet bedenken, 3, 4 of misschien wel 5 dagen en nachten in een kroeg in Groenlo zitten en dag geen biertje drinken. Alleen al bij deze gedachte zou deze groep heren in aanmerking moeten komen voor het Groot Guinness Book.

Helaas meldt Carin Melssen van de redactie van het boek dat het niet mogelijk is een niet -bestaand-record te verbeteren en dat het ook niet waarschijnlijk is dat n.a.v. dit record, indien toegevoegd, er op korte termijn nieuwe pogingen zullen worden gedaan. 


Brief van redactie Groot Guinness Book of Record.

20 april 1988

Eindstand competitie      87/88

Naam Punten
Marcel R. 322
André 339
Leon 344
Bennie 347
Bernard 357
Gerrit 358
Hans 400
Jan 446

Competitie 1987 Naar boven Competitie 1989
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck