dvklogo
Het eerste lustrum

Leon wordt tijdens de bestuursvergadering benoemd tot oprichter van de 'commissie jubilering DVK'. Dit voor de organisatie van de viering van het eerste lustrum van de DVK op 30-06-1991. Hij wordt hierbij geassisteerd door Willy Zieverink. Om wat meer bekendheid te geven aan dit jubilieum wordt er door Jan Blankenborg een heus persbericht geschreven dat naar diverse kranten wordt gestuurd. De Lange Gang werd voor de gelegenheid versierd.

'De zondagmiddag van 30 juni 1991 was er een heuse en bovenal druk bezochte receptie. Niet alleen in de speeches werd ervan getuigd, edoch ook mensen van buiten de DVK kijken hier tegenaan met een vette knipoog en veel echte humor.'

De DVK ontvangt vele felicitaties waaronder ook de schriftelijke felicitaties van de gemeente Groenlo met daarbij de nieuwe gemeentegids waarin nu ook de DVK (verkeerd) vermeld staat.

Leuk detail is nog dat mensen bij binnenkomst het receptieboek konden tekenen. Om de kosten te drukken heeft men hiervoor maar enkele condoleancekaarten gebruikt die een van de leden nog in het bezit had.

Op 1 mei 1991 staat (en zit) de DVK tijdens het knobbelen ook nog even stil bij een ander 5-jarig jubileum. Het is namelijk de dag dat ons clubhuis (Bar de Lange Gang) al 5 jaar beheerd wordt door uitbaters Tom en Brigitte Rooks.

30 juni 1991

Eerste knobbeltenue
Op 14 maart 1991 worden de eerste DVK-stropdassen uitgereikt. Deze dassen zijn in de kleur van de knobbelpinnen (of beter gezegd, okergeel) en dienen gedragen te worden op een smetteloos wit overhemd welke ook door de DVK zijn aangereikt. Men wordt verzocht hieronder een donkergekleurde pantalon te dragen.

eerste tenue
14 maart 1991

Bennie zegt problemen te hebben met het geschrevene in de notulen van de alv van 1991. Na verduidelijking blijven er problemen. Willy zegt dan uiteindelijk dat 'wij' er gewoon te dom voor zijn en daarmee is de kous af.Uitreiking eerste (en tot op heden enige) getuigschrift

N.a.v. zijn tweede competitie-overwinning ontvangt André een getuigschrift. Hij mag zich hiermee bijzonder gelukkig prijzen want het is sindsdien namelijk nooit meer gebeurd.

Lees en huiver

27 mei 1991


Eindstand competitie      90/91

Naam Punten
André 196
Bennie 209
Leon 220
Tonnie 236
Jan 244
Gerrit 301
Steunende leden n.v.t.


Competitie 1990 Naar boven Competitie 1992
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck