dvklogo
Steunende leden worden gezamelijk spelend lid

Er wordt tijdens de alv. besloten de steunende leden gezamelijk mee te laten spelen in de competitie als spelend lid. De bedoeling is dat zij als groep, telkens 1 hunner leden afvaardigen te laten deelnemen aan de enige echte en daarom onvervalste grolse knobbelcompetitie van de DVK.

1 sept. 1992

Volleybal tegen OR Polarcup

Op 31 augustus 1992 ontvangt de DVK een uitnodiging voor een volleybalwedstrijd tegen de ondernemingsraad van de Sweetheart Polarcup. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op 3 september in de gymzaal van de toenmalige 'Deken van Damschool'. Atletisch als de knobbelleden toen nog waren namen ze de uitnodiging gaarne aan, al was het alleen maar om het gezellige samenzijn na afloop bij de Lange Gang. De wedstrijd heeft de DVK helaas met 3-1 verloren.

In navolging van bovenstaande wordt er een tweede sportief treffen georganiseerd tussen de DVK en de OR van de Polarcup. Ditmaal betreft het het spelen van het edele knobbelspel bij Bar de Lange Gang op vrijdag 9 oktober 1992.

 Uitnodiging volleybalwedstrijd.
 Uitnodiging Knobbelavond.
3 sept. 1992

Bestuurswisseling

Op 14 oktober 1992 vraagt Jan het bestuur om hem tussentijds te ontheffen van zijn bestuursfunctie.
De redenen daartoe zijn alhier niet nader te noemen maar het bestuur willigt op 15 oktober Jan's verzoek in. Na overleg met de leden wordt besloten om Wim Meuleman als interim-bestuurslid aan te stellen.

15 okt. 1992

Gastspeler

Dat de DVK behoorlijk bekend geworden is in Groenlo en ver daar buiten blijkt wel uit het feit dat op 25 november van dit jaar een gastspeler aan tafel zit om het edele knobbelspel te mogen beleven. Bij hoge uitzondering staan de leden van de DVK toe dat op een speelavond een 'vreemde' mee mag spelen tijdens een competitieavond. In dit geval niemand minder dan Carlos Kazan uit Mexico. Hij is speciaal uit Mexico overgekomen om het knobbelspel te beleven bij de roots, namelijk het clubhuis van DVK 'De Hut van Ome Tom', en deze ervaring mee te nemen naar zijn vaderland om ook daar het edele spel te introduceren. Zijn nederlandse begeleider Martin Overkemping staat hem deze avond met raad en daad bij.

25 nov. 1992

Eindstand competitie      91/92

Naam Punten
Bennie 290
André 297
Steunende leden 304
Wim 319
Jan 319
Marcel W. 339
Roel 339
Leon 342

Competitie 1991 Naar boven Competitie 1993
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck