dvklogo

Boogschieten
hapje eten.

29 juli 1997

Organisatie: Rene Molenveld en Roel Nibbelink

Om eventuele herhaling van voorgaande jaren te voorkomen werd in de uitnodiging vermeld: Let wel, het strakke tijdschema laat het niet toe dat eventuele meningsverschillen, ruzies en andere onenigheden deze dag worden uitgevochten zodat het feest voor iedereen zal duren tot 20.00 uur of later.

De samenkomst was bij Bar de Lange Gang waarna per fiets naar tuincentrum Kramer & Molenveld werd getrokken. Hier stond de meest geliefde uitvinding voor menig DVK-lid al te wachten; de biertap. Na een uurtje kwam een auto met aanhangwagen voorgereden en men was ervan overtuigd dat dat het buffet dan wel moest zijn. Maar helaas het waren Gargamel en Asrael, met boogschietatributen.. Na de boogschietwedstrijd werd er in een enorme pan (dat vonden de meeste leden tenminste), circa 1m2, het vlees bereid. De hoeveelheid bleek echter te groot en de rest werd door Annie Gelinck verpakt en in de diepvries gestopt.

Maar na twee uur en twee vaten bier kregen meerdere leden alweer honger en werd het inmiddels ingevroren vlees weer uit de diepvries getrokken, gebakken en alsnog opgegeten.

Uitnodiging feest.

Eindfeest 1996 Naar boven Eindfeest 1998
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck