dvklogo
Presentatie eerste DVK-website

Op 18 augustus 2001 presenteert systeembeheerder en webmaster van de DVK, André Gelinck, de eerste DVK-website. Vanaf dat moment kunnen leden en andere geïnteresseerden de stand, het competitieschema en andere wetenswaardigheden over de knobbelclub terugvinden op het world-wide-web. Er zijn nogal wat uren ingestoken door André, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn.


De leden van de DVK moesten een eerder ingenomen standpunt herzien getuige de titel van de tekst op de eerste webpagina, geschreven door Jan Blankenborg: 


D.V.K. gaat nooit digitaal !!!

De goede bezoeker/ster van deze site, zal licht gaan fronsen. Na het een en ander wat beter te hebben aangezien, goed kauwen en daarna voorzichtig doorslikken en vooral goed laten verteren, is toch ook wat benieuwdheid gaan ontstaan naar het waarom!

Geen der leden van D.V.K. is binair in erfelijke aanleg en toch bleek de taal van nullen en enen erg snel aan te slaan, zonder er van aan te komen.
Binnen de stadsgrenzen van Groenlo spelen de D.V.K. hun edele knobbelspel en om beide kun je niet omheen.
Dat je niet om Groenlo heen kunt is niet alleen regionaal bekend, maar door de vele ambassadeurs die onze stad rijk is, ook ver daarbuiten.

Dat je niet meer om D.V.K. heen kunt, vindt mede zijn oorzaak in de deelname aan de digitale snelweg.
Deze buitengewoon grote verzamelbak aan informatie is 'deur dee linkerds van DVK' geminimaliseerd tot de diverse links op hun site.

Hier vindt U alle informatie van en over D.V.K. en zelfs is er dan de mogelijkheid opengelaten om middels E-mail, in contact te komen met de beoefenaars van het edele knobbelspel!!!

Dat genoemde bezigheid voor altijd een ambachtelijk handmatig spel zal blijven, behoeft hier verder geen betoog.
Eén waarschuwing vooraf voor de buitengewoon grote enthousiasteling, mag echter niet weggelaten worden:

eens een knobbelhart, dan moet u zich behelpen met een blijvend knobbelhart!!!!!


Een zwak voor D.V.K. is niet ongezond en een verhelderende tocht over deze website kan dit getuigen.

18 aug. 2001

Nieuw knobbeltenue

Na afloop van de presentatie van de DVK-website zoals hierboven beschreven ontvangen de aanwezigen een nieuw knobbeltenue. Dit nieuwe tenue, bestaande uit een wit overhemd en een groene stropdas (beide met logo), wordt aangevuld met groene bretels. In de maand december dient de stropdas nog steeds vervangen te worden door de kerststropdas.


18 aug. 2001

Tijdens de alv. op 15 september 2001 is er een bestuursverkiezing. Alles blijft bij het oude maar Rob Porskamp vindt het wel tijd worden voor een 'Raad van Commissarissen' voor de DVK.

Start bekercompetitie

Vanaf seizoen 2000-2001 wordt er naast de reguliere Kramer & Molenveld-competitie ook een bekercompetitie gespeeld. Initiatiefnemer en sponsor van deze competitie is Rob Porskamp van sportcafé Den Elshof. Een viertal wedstrijden tijdens de reguliere competitie worden tevens bekerwedstrijden. Iedere speler speelt deze wedstrijden niet alleen voor de groep maar ook voor zichzelf. De drie beste wedstrijden tellen mee voor het bekerkampioenschap en degene die na de laatste bekerwedstrijd de minste (straf-)punten heeft mag zichzelf bekerkampioen noemen en ontvangt de 'enorme' wisselbeker. 

15 nov. 2000 

Eindstand competitie      00/01

Naam Punten
Roel 460
Leon 478
Nebs 509
Ruud / Tom 509
Thom / René 513
Wim / Ewald / Wilko 515
Steunende leden 537
André 564
Marcel R / Rob 621

Bekercompetitie            00/01

Naam Punten
Roel 48
Leon 66
Nebs 78
Ruud 80
Udo 94
Wilko 100
Wim 103
Ben 108
Hakkie (Ewald) 134
André 135

Competitie 2000 Naar boven Competitie 2002
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck