dvklogo
Een nieuwe teamfoto

Groepsfoto bij het Grolse kanon

Zondag 12 januari 2003 was een belangrijke dag voor de Knobbelaars. Een aantal argeloze wandelaars op zondagochtend was getuige van een stoet heren in het centrum van Groenlo. De wandelaars konden ons herkennen aan één lid die het, in zijn witte overhemd, groene stropdas en bretels, niet nodig vond om een jas aan te trekken. 

Wat deden die heren toch zo vroeg op een zondagochtend? Ze liepen geen nieuwe bierroute en waren ook niet op weg naar de kerk. Onze statiefoto was aan vernieuwing toe en volgens Tom is het kanon origineler op de achtergrond dan de koperen tap in zijn toko. Alle leden werden om 11.00 uur verwacht in de Hut van ome Tom. En ze waren er... op twee na. 

Na het maken van de foto zijn we begonnen met het edele spelletje knobbelen. Met een ongekend aantal spelers, namelijk 14. Tijdens het knobbelen werden we steeds verrast met de binnenkomst van één van de partners met kroost. Deze zondag werd dan ook geacht een DVK-familiedag te zijn. Zo konden een aantal vaders laten zien wat voor een goede pappa's ze zijn. Tonny kreeg de moeilijkste vraag te beantwoorden. Pappa, wat ben jij aan het doen? Als er iemand ooit met de mond vol tanden heeft gestaan, dan was dat Tonny op dat moment. Zijn zoontje wacht trouwens nog steeds op antwoord. 

Met 14 spelers duurt het spelletje wel heel lang. Ongeveer 3 kwartier per rondje. Voor de kinderen was het ook een lange middag. Om hun vertier te vergroten werd door Marcel W. geopperd om Nebs als springkussen te gebruiken. Iedereen was het daarmee eens, met Marcel als reserve natuurlijk, mocht Nebs eens knappen. Ook ontlokte deze lange middag Leon een opmerkelijke uitspraak die ik u niet wil onthouden;

Op zijn breedbeeld TV heeft hij zijn trouwvideo nog eens bekeken en hem was opgevallen dat iedereen dikker was geworden, behalve hij en zijn vrouw. Maar ik weet niet of u hem kent...

12 jan. 2003

Willie Zieverink 50 jaar

Op 27 januari 2003 wordt het 'oudste lid' van de DVK 50 jaar. Hij nodigt hiervoor de DVK-leden uit om dit samen met hem te vieren op 31 januari 2003 bij Zalencentrum Meijer. Of het er iets mee te maken heeft weet ik niet maar niet veel later sluit dit zalencentrum voorgoed de deuren en wordt het gesloopt.  

27 jan. 2003

Tijdens de jaarvergadering bedankt Tom het bestuur, hij doet dit nu voor de 16e keer en de meeste leden kennen de tekst inmiddels al uit het hoofd. Hij maakt er ieder jaar een grotere show van en Dr. Martin Luther King had er nog wat van kunnen leren.

Eindstand competitie      02/03

Naam Punten
Leon 492
Bennie 499
Willie - Udo - Marcel W. - Tonnie 503
Ben - Marcel R. - Rob 509
Ruud - Tom 527
Thom - René 531
André 540
Wilko - Ewald - Wim 582

Bekercompetitie            02/03

Naam Punten
Wilko 59
Bennie 77
Leon 79
André 82
Roel 83
René 99
Ruud 107

Competitie 2002 Naar boven Competitie 2004
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck