dvklogo
20-jarig jubileum Brouwerij de Klok in de Lange Gang

Op 1 mei 2005 bestaat Brouwerij de Klok in de Lange Gang 20 jaar. Ons clubhuis dus ook. Onder de bezielende leiding van onze beheerders Tom en Brigitte is ons clubhuis meerdere malen opgeknapt, verbouwd, uitgebreid en is er zelfs een brouwerijmuseum in gevestigd. Iedere keer moest rekening gehouden worden met het veertiendaagse evenement dat er plaatsvond, het knobbelen.

Uit dankbaarheid voor de gastvrijheid van Tom en Brigitte liet de DVK zich niet onbetuigd en versierden zij de toko voor het feestje op 1 mei. Op deze prachtige mooie zondagmiddag kon men hen feliciteren en onder het genot van een drankje en heeeeel veel hapjes kuijeren over de afgelopen 20 jaar.

1 mei 2005

Knobbelnieuws 23 november 2005;
‘Wilko kwam nog wel even binnen lopen tijdens het knobbelen en het bleek dat hij een feestje had bij de Lange Gang. Tot onze verbazing wilde hij niets drinken, op de vraag waarom niet kregen we een wazig antwoord in de trend van; ‘Ik heb morgen belangrijke dingen te doen waar ik nu nog niet over praten kan’. Onmiddellijk kwam het geruchten circuit opgang wat voor belangrijk iets kan Wilko nu hebben? Hij zal toch niet gevraagd zijn als prins carnaval! Nee wij achten Rob Porskamp wijzer, maar wat voor belangrijks heeft hij dan? We denken dat hij model moest staan voor het uithollen van de mangels voor de sint maarten!’Crisisvergadering
Een meningsverschil over de strafpuntentelling wordt de DVK bijna fataal. Enkele leden dreigen dan ook op te stappen.
Tijdens een extra ingelaste vergadering op 21 december 2005 wordt getracht alle deze verschillen van mening uit de weg te ruimen en de koppen van de leden weer in dezelfde richting te krijgen. Dit lukt maar te dele en resulteert uiteindelijk in een bestuurswisseling. Wim stopt op 22 december 2005 als secretaris en André stelt zich tijdens de volgende alv. niet meer herkiesbaar als voorzitter.

21 dec. 2005

Knobbelnieuws 28 december 2005;
Wilko heeft in het ziekenhuis een CT-scan moeten maken maar door zijn postuur ging dit niet vanzelf; ‘Wilko deed vanavond voor spek en bonen mee, nou ja, meer voor spek dan voor bonen want ze hebben hem met een vacuumpomp uit de CT-scanner van het ziekenhuis in Winterswijk moeten trekken en hem vervolgens doorverwezen naar Diergaarden Blijdorp.’Eindstand competitie      04/05

Naam Punten
Nebs 442
Roel - Udo 470
Leon 475
Thom - René 492
Ruud - Tom 499
Wim - Ewald - Wilko 502
Marcel W - Tonny - Willie 532
Marcel R - Rob - Ben 567
André 579

Bekercompetitie            04/05

Naam Punten
Marcel W. 61
Bennie 64
Leon 65
André 68
Ruud 70
Ben 72
Roel 78

Competitie 2004 Naar boven Competitie 2006
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck