dvklogo
Nebs 50

Nebs (Bennie ter Bogt) behaalde in februari 2006 de leeftijd van 50 jaar. Een mijlpaal dus de DVK was er op 24 februari 2006 als de kippen bij om met een abraham en fraaie spandoeken zijn woning te versieren. De teksten laten weer eens niets te raden over.


Knobbellady

Woensdag 12 april 2006 dacht een aantal leden van de DVK, dat Brigitte, de vrouw van clubhuisbeheerder Tom, wel heel erg veranderd was. Van donker naar blond. Tenminste, er stond een blonde dame achter de bar en dat kon echt geen nieuwe vriendin van Tom zijn.

Vriendin van de kok, een stagiaire of misschien een nieuwe verzorgster voor de DVK??? Nee, niets van dit alles. Het was Marieke, de nieuwe barjuffrouw van de Lange Gang. Zij zorgt ervoor dan de meeste leden met nog meer plezier naar de wedstrijden gaan. Al gauw werd ze dan ook omgedoopt tot 'knobbellady'


Knobbelnieuws 17 mei 2006 ‘De wedstrijd kroop langzaam naar een hoogte punt. Een vroegtijdig hoogtepunt was toch wel de bekentenis van Nebs, dat hij tepelpiercings had. Hij moest steeds heel diep in zijn borstzakje tasten, niet om de knobbelpinnen te pakken, maar om te krabben! Ze jeukten.’


De joker

Met ingang van het seizoen 2005/2006 is een nieuw spel element toegevoegd aan het knobbelspel; "De Joker". Iedere groep mag één avond de joker inzetten en deze avond telt dan voor de helft van de behaalde strafpunten mee voor het eind totaal. De speler die op een speelavond zijn joker inzet moet dit 's avonds aangeven voor aanvang van de wedstrijd en heeft de hele avond een mooi hoofddeksel op. Maar helaas zijn deze op de één of andere manier bij aanvang van de competitie nog niet in het clubgebouw verschenen. Misschien dat de ontwerper bij het zien van alle spelers slapeloze nachten had over het ontwerp ervan. Een jaar na dato zijn de petjes alsnog klaar en worden overhandigd aan de voorzitter.

Aan het inzetten van de joker zijn de volgende spelregels verbonden;

1. Er kan 1x per jaar door een speler, duo of trio de joker worden ingezet.
2. Degene die de joker in wil zetten meldt dit voor aanvang bij de schrijver.
3. Het aantal behaalde strafpunten wordt gehalveerd en afgerond naar boven. (Dit telt niet voor     de beker)
4. Degene die de joker heeft ingezet is te herkennen aan het petje met het opschrift 'The Joker' en     versierd met het logo van de Timp.
5. Er kunnen per avond maximaal 3 jokers worden ingezet.  Voorbeeld

16 okt. 2006
Bestuursverkiezing

Door het stoppen van Wim (secretaris) en André (voorzitter) wordt er tijdens de alv. van 2006 een nieuw bestuur gekozen. De taken worden nu als volgt verdeeld;

Leon wordt voorzitter, Roel wordt secretaris en René wordt penningmeester.

Op het eindfeest van dit jaar werden Wim en André door het nieuwe bestuur naar voren gehaald. Beide heren worden geroemd om hun inzet voor DVK en Wim wordt hierbij uitgeroepen als 'Lid van verdienste' en André, toch maar liefst 20 jaar voorzitter van de DVK, als 'Erevoorzitter'. De dames krijgen van de nieuwe voorzitter een bos bloemen.

2 dec. 2006

Eindstand competitie      05/06

Naam Punten
Ruud - Marcel W. 457
Thom - René - Tonnie 492
André 504
Wilko - Ewald - Wim 510
Bennie 517
Marcel R. - Rob - Ben 520
Tom - Luuk - Willie 547
Leon 558
Roel - Udo 595

Bekercompetitie            05/06

Naam Punten
Marcel W. 57
Udo 60
Tom 60
René 79
Ben 86
Bennie 88
André 91
Leon 94

Competitie 2005 Naar boven Competitie 2007
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck