dvklogo

Tupperwareparty


2 dec. 2006

Organisatie: Andre Gelinck en Roel Nibbelink

Een tupperware-avond bij de Lange Gang met medewerking van Erna Gelinck. Wilt u de recepten nog eens nalezen:

Tonijnsalade

Men neme een blikje tonijn, 3 augurken, een 8 tal zilveruitjes en donderstralen dit in de quick chef II. Deksel er op (als je niet weet hoe het moet kun je kontakt met Wilko of Leon opnemen) een paar maal draaien, een beetje zout en peper en anderhalve eetlepel mayonaise toevoegen opnieuw enkele malen draaien en viola de tonijnsalade is klaar.

Kippenvleugeltjes

Je koopt zoveel vleugeltjes als je nodig hebt, sodemietert plusminus 25 stuks in de Ultra +. Plaats deze in de combi-magetron en stel deze in op hetelucht/magetron bij een tempratuur van 180 graden. Stel de tijd in op 30 minuten en ja als de tijd verstreken is zijn de kippenvleugeltjes mooi bruin en smaken heerlijk.

Smakelijk eten.

Hierna volgden het spel kopspijkers. Er werden drie groepen gemaakt en om beurten moesten 2 personen het tegen elkaar op nemen. Diegene die het juiste antwoord gaf mocht de spijker een klap op z'n kop geven. De vragen die hierbij gesteld werden waren algemeen maar wel bijzonder, ook moest af en toe een opdracht uitgevoerd worden bijvoorbeeld een speelkaart doorgeven aan een ander persoon zonder de handen hierbij te gebruiken, en natuurlijk hele mooie vragen uit het DVK verleden.

Op het eind van de avond stonden groep 2 en 3 op plaats 1. Twee personen moesten d.m.v. het spelletje "beschuitje slaan" met elkaar uit maken wie de winnaaar werd van deze avond.

Uitnodiging feest

Eindfeest 2005 Naar boven Eindfeest 2007
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck