dvklogo


Achtergrond idee:

Het paneel moest kleiner en eenvoudiger door gebrek aan bouwers/plakkers dus simpel. Een hersenbreker, een keer wat anders. En met een prijsvraag voor de bezoekers.Idee van:
André Gelinck en Thom Kramer


Ontwerp van:
Thom Kramer d.m.v. een tekening

Bouwlokatie:
In de bedrijfshal van Kramer & Molenveld aan Den Sliem


Plaklocatie:
In de bedrijfshal van Kramer & Molenveld aan Den Sliem


Aantal bloemen circa:
? stuks


Behaalde plaats:
4


Publieksprijs:
3


Deelname:
? panelen


Extra:
Tekening paneel

Hoestmeugeluk

Tijdens de panelenroute gehouden met de kermis 2007 konden de bezoekers het raadsel van de twee driehoeken oplossen en inzenden op deze website. Een groot aantal bezoekers heeft hier aan meegedaan, te weten 311 uit Lichtenvoorde (allen fout), 35 uit Harreveld (waarvan 32 goed) uit Mariënvelde 12 (waarvan 11 goed),  uit Winterswijk 57 (waarvan 47 goed), uit Beltrum 2 (waarvan 1 goed), uit Amsterdam 15 (waarvan 14 goed) en uit Groenlo 4111 inzendingen, allen  goed. Tijdens de a.l.v. van DVK heeft prins Hakkie de eerste van De Vrolijke Knobbelaars de winnaar van het fantastische bar de Lange Gang wijnpakket getrokken, te weten Herdis Scheinck. Zij kan binnenkort haar prijs thuis verwachten of ze kan thuis wachten op haar prijs.

Voor alle puzzelaars van toen volgt hier de juiste oplossing. Van de ene driehoek loopt de lange zijde bol en van de andere driehoek loopt de lange zijde hol. Door het ultieme plakwerk van DVK was het de inzenders niet makkelijk gemaakt.

Paneel 2006 Naar boven Paneel 2008
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck