dvklogo

Financiële crisis


17 juli 2009

Organisatie: Thom Kramer en René Molenveld

2009 is het jaar waarin een financiële en economische crisis in volle hevigheid lijkt losgebarsten. Omdat ook binnen de DVK de gevolgen merkbaar zijn is het een leuk thema voor een eindfeest.

Hoe prijsbewust zijn DVK-leden eigenlijk? Door de diverse opdrachten is er een onderzoek gehouden.

"Op de uitnodiging voor het eindfeest van DVK werd met enige regelmaat verwezen naar de finaciële crisis die ons allen dit jaar parte speelt. We kregen enkele dagen voor het feest nog een mailtje om een paraplu mee te nemen om dat het weer zich niet aan het programma van deze avond zou houden. Niets was minder waar, Het weer was perfect en alles was tot in de puntjes geregeld. (bijna alles)

Thom en René hadden alles uit de kast getrokken om er een mooie en vooral gezellige avond van te maken. Het voltallige personeel van Kramer & Molenveld moest overuren draaien om alles in goede banen te leiden en deze avond tot een perfect einde te brengen.  Een gps-systeem was aangeschaft  om niemand van de route te laten afwijken en zij er zeker van zouden zijn dat iedereen weer op tijd bij het eindpunt aan zou komen. (Hoezo crisis, een wandeltocht door Groenlo met gps ?)

Iedereen was hier zeer content over en gaven de heren een pluim voor de manier waarop dit alles in elkaar geknutseld was, want dat bij de opdrachten het nodige denkwerk en disipline aan te pas moest komen mocht duidelijk zijn. Nadien was er tijd om bij te praten en natuurlijk was er een hapje en een drankje voor alle inspanning."

(Citaat André Gelinck op de DVK-site)


Eindfeest 2008 Naar boven Eindfeest 2010
Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck