dvklogo

Achtergrond idee:
Tijdens een knobbelavond was het eerste idee van Ben 'Blik in de verte'. Tijdens het naborrelen op het eindfeest is dit verbasterd tot 'Blik op de gracht'. 

Idee van:
Ben Meuleman

Ontwerp van:
Thom Kramer d.m.v. tekeningen

Bouwlokatie:
In de bedrijfshal van Kramer & Molenveld aan Den Sliem

Plaklocatie:
In de bedrijfshal van Kramer & Molenveld aan Den Sliem

Aantal bloemen circa:
? stuks

Behaalde plaats:
3

Publieksprijs:
2

Deelname:
? panelen

Extra:
Tekening paneel
Bas met de gewonnen beker
Blik op de gracht


Door omstandigheden is dit jaar het beplakken van de panelen gedaan door een select groepje van de DVK. De sfeer was er echter zeker niet minder om. En de keus om over te stappen van de vrije klasse naar de B-klasse is goed uitgepakt. Het ‘senioren’-paneel, naar een idee van Ben Meuleman, kreeg als titel: “Blik op de gracht”. In een recordtempo is het paneel gebouwd en beplakt met als resultaat een derde plaats van de vakjury en een tweede plaats van de publieksjury.


Onder de bezielende leiding van Udo hebben de DVK-kids een eigen paneel geschilderd en beplakt. Hierop waren de stripfiguren Toos en Henk afgebeeld die zich verwonderden over de grote belangstelling van het publiek. “Wat kiekt die leu toch”. Met een 6e plaats en een fraaie beker werden ook zij door de vakjury beloond voor hun prachtige prestatie. Het publiek voelde zich waarschijnlijk nogal aangesproken door de tekst en kon het dan ook niet zo waarderen... plaats 14???. Humor blijft voor sommigen dus moeilijk.

Copyright © 2011 DVK™ - Disclaimer -  Met dank aan Thom Kramer en André Gelinck