Knobbelnieuws
Verslag van 25 oktober


De avond begon wat onwennig 10 keurig geschoren heren, de wilde haren voor de slag om Grolle waren keurig verwijderd alleen het matje in de nek van Nebs moest nog worden afgeknipt maar vind maar eens een kapper voor die daar zonder afspraak een uurtje voor vrij maakt!

Ook Hans kwam een beetje witjes binnen, hij had zich gesneden en dit keer had hij geen sneetje in het oor maar in zijn rechter wijsvinger. Dit bracht hem zo van slag dat hij de speelbeurt aan knobbelmaat(je) en broer Tom over liet. Geen onverstandige beslissing want Tom deed het vele malen beter dan Hans en als dat zo is dan laat hij het je weten ook. Tom die zichzelf vergelijkt met onze burgermeester 24 uur per dag beschikbaar en bereikbaar. Maar neem van mij aan als je Tom voor 12.00 uur nodig hebt je wel zijn secretaresse aan de telefoon krijgt omdat Tommie op werk bezoek is in dromen land.

Voorzitter Ben is het seizoen sterk begonnen hij had net als Tom slecht 22 strafpunten. De Simson van de club Nebs werd derde met 29 strafpunten. Tonny was ook weer eens aanwezig net koud terug van een welverdiende skivakantie. Getraind voor het knobbelen had hij niet met 39 strafpunten werd hij laatste deze avond of zou dit komen door dat hij tegenwoordig erg leuke filmpjes krijgt op zijn smartphone die hij dan ook tijdens het knobbelen op de groeps app van DVK zet.

Al met al weer een beregezellige avond waar de een pijn aan zijn vinger had kreeg de ander buikpijn van het lachen. Ik verheug mij alweer op de volgende knobbelavond 1 november aanstaande