Knobbelnieuws
Verslag van 27 september


Eerste knobbelavond nieuwe seizoen

 

Vanavond vond de eerste wedstrijd van het seizoen weer plaats. We waren met 11 man en die hadden er zin aan. Ouderwets was meteen de discussie tussen de broers Tom en Hans wie er zou knobbelen voor de competitie. Ze zeiden allebei de slimste, dus de wedstrijdleider koos maar voor Hans. Achteraf maakte het niet uit, allebei even ……………… Iedereen speelde deze avond dik over de 20 punten. Alleen wedstrijdleider/voorzitter Ben niet. Hij had maar 9 punten. Is daar meer aan de hand? Gelukkig in het spel, pech in de liefde? Volmondig ( of met de mond vol) ontkende hij dat.

 Een heleboel zaken zijn ook niet veranderend na het zomerreces. Hans raadt nog net zo vaak 2x dubbel aan, Nebs zit nog steeds Tom dwars, Udo speelt nog steeds met dat ene pinnetje, Tom vindt Wilko nog steeds het domst en de wedstrijdleider is nog steeds doof, ondanks dat hij in het midden is gaan zitten. Ook de discussie over het toilet kreeg een einde. Als ervaringsdeskundige weet Tom dat urine glinstert als het op de tegels ligt. Water glinstert niet, dus is het urinoir niet lek! Er heeft dus gewoon iemand tijdens de ALV naast de pot gepiest! Wie, dat mag geen naam hebben!

Vanavond werd er ook heel vaak niet het juiste getal geraden. Het was natuurlijk voor de meeste even weer wennen en de pareltjes zweet stoomde naast het bier rijkelijk. Of was het gewoon warm? Al met al dus weer een heerlijke ouderwetse avond knobbelen. Wel miste ik de Sara’s op de achtergrond!